Cauciucuri de iarna si vara in Chisinau, Moldova (2024)

Cauciucuri de iarna si vara in Chisinau, Moldova (1) E timpul să schimbati pneurile?
Atunci, merită să pătrundeți în detalii complexitatea alegerii potrivite a cauciucurilor pentru vehiculul Dvs.
Anvelopele reprezintă o investiție serioasă și joacă un rol esențial în asigurarea siguranței deplasării, fiabilității, performanței și productivității vehiculului Dvs. Atunci nu fiți superficial în alegere.

Anvelope - ce e necesar să cunoașteți înainte de a lua decizia de achiziție

Dimensiunile de pneuri recomandate

Pentru aceeași mașină, producătorul recomandă anvelope de diferite dimensiuni. Aceste informații sunt de obicei disponibile în manualul vehiculului Dvs., de asem*nea poate fi plasată pe pragul ușii sau în partea laterală a ușii șoferului sau pe clapeta rezervorului de gaz. Alegeți o anvelopă cu înălțimea, lățimea și raportul de laturi pentru automobilul Dvs. Roțile de dimensiunea potrivită pot ameliora manevrabilitatea automobilului Dvs. și pot optimiza consumul de combustibil.

Marcajul cauciucurilor pentru automobile

Decodarea corectă a marcajului anvelopelor auto joacă un rol important pentru o alegere mai exactă a cauciucului. Nu vă fie lene și luați timpul necesar pentru a pătrunde în nuanțele necesare ale acestor caracteristici. Mai jos sunt enumerați doar câțiva dintre cei mai comuni parametri care pot fi găsiți cu aceste simboluri numerice:

  • marca și producătorul de anvelope;
  • capacitate maximă;
  • indicele de aderență și temperatură;
  • capacitatea de transport;
  • categoria de viteză;

Termenul de producere

Anvelopele pot începe să se învechească și să se uzeze chiar și fără a fi utilizate la autoturism. Condițiile de seră, nerespectarea regulilor de bază de depozitare, durata și alte circ*mstanțe adverse pot afecta dramatic calitatea anvelopelor. Înainte de a face o achiziție, inspectați cu atenție noile roți pentru a vă asigura că pneurile au un termen de valabilitate real. Data producerii este inclusă în codul cauciucului. Acesta este un număr de patru cifre la sfârșit, format din două cifre care corespund săptămânii și două cifre legate de an.

Condițiile climaterice și meteorologice

Vremea locală și condițiile specifice de conducere joacă un rol foarte important, ceea ce afectează alegerea tipului de roți. Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt de obicei cea mai bună soluție dacă locuiți într-un loc unde sunt ierni cu zăpadă și ploi aproape tot anul. Comparați distanța de frânare, tracțiunea și stabilitatea. Cel mai bine este să alegeți un model care să se potrivească cel mai bine pentru zona dvs. Acestea pot fi anvelope de vară sau de iarnă în Moldova, Chișinău etc.

Stilul personal de conducere auto

Preferințele și obiceiurile dvs. personale de conducere sunt de asem*nea importante atunci când alegeți un nou set de roți. Dacă căutați rezistență de suprafață scăzută pentru a obține cel mai bun consum de combustibil în oraș sau optați pentru anvelope mai bune pentru viteză mare dacă conduceți cea mai mare parte a călătoriei pe autostradă.

Setul potrivit de anvelope poate asigura siguranța familiei dvs. și va face mai plăcută conducerea.

Luați timpul necesar pentru a explora opțiunile Dvs. și pentru a discuta necesitățile Dvs. cu un profesionist cu experiență înainte de a face achiziția finală.

Dacă doriți să cumpărați anvelope în Moldova, atunci Auto-tires.md este una dintre resursele principale și verificate, datorită căruia puteți alege aproape orice pneu pentru toate necesitățile Dvs.

Magazinul nostru vinde anvelope online din orice categorie de prețuri. Puteți alege dintr-o varietate de dimensiuni și mărci, care să se potrivească bugetului și preferințelor Dvs. Aproape toate tipurile de producători sunt disponibili, de exemplu anvelopele Michelin, Goodyear, Toyo, Cooper, Pirelli, etc.

Anvelope în Chișinău - la noi puteți achiziționa cauciucuri pentru orice tip de automobil

  1. Anvelope pentru SUV-uri;
  2. >Anvelope pentru autoturisme;
  3. Anvelope pentru microbuze;

Dacă aveți un buget bun, puteți alege anvelope de înaltă performanță. Prețul acestui tip este mai înalt decât cel al tipului convențional, deoarece este proiectat pentru conducerea pe toate tipurile de teren și suprafețe și poate fi utilizat mai mult timp.

Dacă aveți un buget limitat și trebuie să cumpărați anvelope de vară în Chișinău, puteți alege, de asem*nea, puteți opta pentru o versiune un preț mai bun.

Un catalog uriaș, o căutare comodă și cea mai accesibilă filtrare a caracteristicilor, o descriere detaliată și recenzii curente vă vor ajuta să alegeți rapid orice opțiune de cauciucuri pentru automobilul Dvs.

Dacă doriți să achiziționați anvelope în Moldova, dar nu vă descurcați deloc în complexitatea alegerii potrivite, nu ezitați să contactați consultanții noștri la numerele de contact și veți primi cele mai utile informații despre aproape oricare problemă ce vă interesează.

✔️ ТОП-10cele mai populare dimensiuni de anvelope in Moldova

205/55 R16205/60 R16215/65 R16195/65 R15215/60 R16225/65 R17185/65 R15225/55 R17215/55 R17225/50 R17

✔️ ТОП-10cei mai populari producatori de anvelope in Moldova

MichelinNokianHankookBridgestoneYokohamaContinentalGoodyearFuldaTigarToyo

Chirie auto in Chisinau

Cauciucuri de iarna si vara in Chisinau, Moldova (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 6122

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.